Chef Bart van de Wal

Private Dining

Als je doet wat je leuk vindt, dan werk je nooit een dag in je leven. Dit doe ik het allerliefst. Een restaurant beleving brengen bij jou thuis. Hoe ik dat doe?
Ik verzorg het compleet. Als jullie zorgen voor een tafelaankleding, dan voorzie ik jullie van servies, glaswerk, de lekkerste gerechten en natuurlijk de ultieme culinaire restaurant ervaring.

Chef Bart van de Wal

De ultieme restaurant beleving thuis

Chef Bart van de Wal

Ik maak gebruik van jullie keuken. Met de mogelijkheden voor handen, bereid ik een deel voor en maak ik de gerechten op locatie af. Daarmee zorg ik voor de optimale beleving.

Menu

Mijn menu’s en gangen rouleren regelmatig. Ik werk graag met lokale leveranciers om met de beste producten te werken. Zijn er zaken waar ik rekening mee kan houden? Laat het weten! Ik denk graag met je mee.

Ik breng (bijna) alles mee

Servies, bestek en met een wijnarrangement neem ik ook de glazen mee. Zorg jij voor een leuke tafelaankleding? Ik zorg voor de rest. Zelfs de afwas is geregeld.

Private dining

Reserveren?

Dat kan heel simpel via onderstaande knop. Geef mij zoveel mogelijk zaken door die ik zou moeten weten. Ik kijk er nu al naar uit!